Om Femkløveren

Om Femkløveren

Mitt navn er Julianna Weber. Jeg vet hva det vil si å slite med vekt, lav selvfølelse og ensomhet. Jeg vet hva det vil si å telle kalorier. Og jeg vet hva det vil si å føle seg mislykket og langt nede. Å føle stresset på kroppen, i kombinasjon med stadig prestasjonsangst og press fra omgivelsene. Å stadig være redd for hva andre vil si, tenke og føle.


For jeg har vært der, og kommet meg ut av det.


Høsten 2008 opplevde jeg en stor livskrise og et traume som satte seg så dypt at jeg fikk smerter i ryggen i mange år etter. I 2009, etter mitt første svangerskap og traumet nevnt over, opplevde jeg en ganske stor vektøkning. Jeg prøvde kosttilskudd, slankepiller osv uten resultat. Etter hvert fant jeg ut at min usunne livsstil lå i hodet - og bestemte meg for å gjøre noe med det! Ved å snu tankene og finne frem til kjernen av min utfordring, gikk jeg ned 25 kg, fikk mer energi, overskudd og livsglede.


I årene 2009-2014 jobbet jeg frivillig med å veilede mennesker som sto i de samme utfordringene som jeg selv hadde mestret, og som trengte noen som kunne lytte og være tilstede. Menneskene jeg hjalp, opplevde en stor positiv effekt hver gang vi hadde snakket sammen. Selv opplevde jeg dette arbeidet som meget givende og verdifullt.

Jeg kan hjelpe deg å oppnå positive endringer i ditt liv. Enten det er mål du ønsker å nå, eller frykt og fobier du vil bli kvitt, eller kanskje er det noen følelser du skulle vært foruten? Jeg har et bredt spekter av verktøy tilgjengelig for å hjelpe deg med dine utfordringer, og skreddersyr et forløp tilpasset akkurat deg og din situasjon. Ta gjerne en titt på behandlingene jeg tilbyr, og bestill time  for konsultasjon.

Design © 2018 Weber Web ANS