Spørsmål & Svar

Spørsmål & Svar

  1. Jeg ønsker å gå ned i vekt, men feiler gang på gang (jojo-slanking). Hva gjør jeg galt?

Mest sannsynlig går du tilbake til dine gamle vaner fordi de føles som trygge. Du er redd for endringen som møter deg, og det er derfor jeg er her for å hjelpe deg å overvinne denne frykten.


  1. Jeg sliter med dårlig selvtillitt. Hvordan kan kosthold være relevant i forhold til dette?

Inntaket av sukker og raske karbohydrater er generelt høyt blant Norges befolkning. Raske karbohydrater gir raskt stigning i blodsukkeret, som også faller like raskt - noe som gir emosjonelle svingninger, slik at man igjen tyr til sukker. Sjokolade og annet sukkerholdig snacks skaper altså et behov for mer sukker. Mange bruker også mat, da spesielt usunn mat, til å belønne eller trøste seg selv. Ved å spise riktig, blir du bedre i stand til å ta gode valg, og du vil føle deg friskere og full av energi.


  1. Kommer du til å selge meg preparater, kosttilskudd, måltidserstatninger e.l.?

Jeg er ikke her for å selge deg helsekostprodukter (ellers hadde jeg heller jobbet i en helsekostbutikk...) men jeg kan derimot anbefale en diett som jeg mener vil være gunstig for deg. Dessuten trenger du ingen medisiner for et vellykket resultat etter gjennomført program.


  1. Jeg ønsker både vektreduksjon og røykeslutt. Kan jeg ta "to fluer i en smekk"?

Det mest optimale vil være å fokusere på ett mål om gangen - først vektreduksjon, så røykeslutt. Å jobbe med for mye på en gang kan fort bli overveldende, og man har lettere for å falle ut og gi opp. For å både gå ned i vekt og kutte røyken bør du derfor gjennomføre programmet to ganger.


  1. Hva får jeg vite under livsveiledningen med tarotkort?

Jeg forteller deg bakgrunnen for oppstått situasjon, hva du står i og mulig utfall (fremtid) dersom du fortsetter i samme spor. Mulige tema er kjærlighet, karriere, økonomi og relasjoner. Jeg veileder deg også i valg du bør foreta deg for å få et best mulig utfall. Jeg gir ikke veiledning i forhold til verdipapirer / investeringer, sykdom og død.


  1. Vil energiterapi kurere min sykdom?

Nei, sykdommen i seg selv må behandles av lege / helsepersonell, og alternativ behandling må aldri brukes som en erstatning (ref. loven om alternativ behandling). Men energiterapi kan hjelpe til å dempe symptomer og plager som følge av sykdommen, eller andre underliggende årsaker. Ved mistanke om alvorlig sykdom skal alltid lege kontaktes!


  1. Jeg har en tung psykiatrisk diagnose. Er alternativ behandling noe for meg?

I utgangspunktet ikke. Alternativ behandling er et lavterskeltilbud det skal være enkelt å benytte seg av. Personer med tunge psykiatriske diagnoser faller utenfor målgruppen, da disse er godt ivaretatt av det offentlige helsevesenet. Dersom en har et ønske om å benytte alternativ behandling i tillegg til ordinær behandling for sin lidelse, må samtykke fra ansvarlig lege/psykiater innhentes, og all alternativ behandling må foregå i samråd med ansvarsgruppen.


  1. Har energiterapi bivirkninger?

Nei, dette er totalt ufarlig og eneste bivirkning du kan få, er en mild utrensning av kroppen. Du vil ha behov for væske, samt gå på toalettet rett etter behandling. Du vil ikke merke noe ubehag.


  1. Er regresjon skummelt, kan jeg risikere å oppleve svært vonde ting?

Ditt ubevisste sinn beskytter deg - dersom et liv du besøker er for tøft, vil du ikke se eller høre noe. Forløsning vil skje likevel.


  1. Kan jeg betale med faktura?

Standard betalingsmåte er kort eller vipps, men du kan også velge faktura. Opplys i så fall om dette ved bestilling.

 


Design © 2018 Weber Web ANS